FATİH SULTAN MEHMET İLKOKULU
Yeni Mahalle Hakkari/Merkez
04382120931

VİZYON

Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; eğitim-öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar çizgisinde; modern teknolojinin eğitimde kullanabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış; kaliteli, seçkin, başarısı ve davranışlarıyla örnek olabilen bireyler yetiştirerek Hakkari de en iyi okul olmaktır.

MİSYON

Bizler, Cumhuriyetin temel değerleri ve Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; sosyal, kültürel kalkınmanın desteklenmesi ve hızlandırılması için, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, Okulumuzun etkinlik ve verimliliğinin arttırılması ve gelişmesini sağlamak için varız.

Öğretim Şekli :tam eğitim

tam eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

ortaokul: Ders Başlama Saati; 08:30 Ders Bitiş Saati; 15:20 İlkokul: Ders Başlama Saati; 08:30 Ders Bitiş Saati; 14:20